Weleda

Laat je lichaam én geest verwennen door een Weleda Schoonheidsspecialist!

In de Weleda schoonheidssalon ben je welkom voor een natuurzuivere schoonheidsbehandeling in een ontspannen sfeer. Voor iedereen die toe is aan ontspanning of graag te weten komt hoe je op een natuurlijke manier je huid kunt verzorgen en de conditie ervan kunt verbeteren.
Er wordt uitsluitend gewerkt met 100 % natuurlijke producten en ingrediënten.

Afgestemd op jouw behoeften
Er is geen betere manier om de weldaad van Weleda producten te ervaren dan via een behandeling bij een Weleda schoonheidsspecialist. Weleda beschikt over een netwerk van maar liefst 320 specialisten en 24 Premium specialisten die via diverse trainingen zijn opgeleid.u te laten genieten en weer in balans te brengen. Vanzelfsprekend worden hierbij enkel de Weleda producten gebruikt, die helemaal worden afgestemd op jouw behoefte, mindset en huidbeeld. Bovendien werken Weleda specialisten uitsluitend met hun handen. Ze gebruiken dus geen apparaten maar stimuleren het zelfherstellend vermogen van de huid met de kracht van aanraking in combinatie met de unieke werking van de producten. 

Bettina Beauty Care beschikt, als één van de eerste salons in Nederland, over twee van de 24 Premium Weleda schoonheidsspecialistes, waardoor wij u de bijzondere en exclusieve Weleda Retreat behandelingen kunnen aanbieden. Kijk hiervoor ook op onze prijslijst. 

Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak.